Welkom bij het SSC Facilitair

Facilitair Bedrijf Espria

Bekijk de vacatures

Het SSC Facilitair

Facilitair Bedrijf Espria

Bij het facilitair bedrijf werken ongeveer 550 mensen met uiteenlopende vakkennis, werkzaamheden en achtergronden: servicedeskmedewerkers, adviseurs, schoonmakers, cateraars, beveiligers, chauffeurs, medewerkers linnenvoorziening, techniek en onderhoud etc. Samen bouwen zij aan een veilig, gastvrij en duurzame omgeving voor hun klanten. Het facilitair bedrijf heeft een belangrijke indirecte rol in de zorg voor bewoners, patiënten en cliënten: de medewerkers zorgen ervoor dat alle processen die niet-zorg gerelateerd zijn goed lopen, zodat zorgprofessionals de beste zorg kunnen verlenen aan de patiënten. 

Hoe werken wij daaraan? Door Samen Doen! Samen doen met onze klanten, de zorgbedrijven en samen doen met onze leveranciers. Onze focus ligt bij het primaire proces. Dit zijn de werkzaamheden waarmee we positief bijdragen aan de leef-en werkomgeving van cliënten en medewerkers. 

Wil jij in de facilitaire dienstverlening werken en de zorg zo goed mogelijk ontzorgen? Ben je klantgericht, betrouwbaar, betrokken en hou je van samenwerken? Kom dan werken bij een van de afdelingen binnen het facilitair bedrijf.

Het SSC Facilitair verleent dienstverlening aan de zorgorganisaties GGZ Drenthe, Icare, De Trans en Zorggroep Meander en aan een aantal groepsmaatschappijen van Espria te weten het SSC Espria, Espria bestuurscentrum, Icare JGZ, ZCN en de Ledenvereniging Espria.